Teniel Campbell om Paris-Roubaix: ‘Jeg er bare spændt’

Teniel Campbell om Paris-Roubaix: ‘Jeg er bare spændt’


Det har været nogle travle uger for Teniel Campbell i hendes første sæson som WorldTour -pro.

Hun er klar til at tage imod de første nogensinde kvinder i Paris-Roubaix lørdag, ikke længe efter at have taget sin første pro sejr i sidste måned. På etape 6 i 2.1 Tour Cycliste Féminin International de l’Ardèche i september viste Campbell sig mere end i stand til at tage føringen på BikeExchange. En dag efter hendes hold fandt sig selv at kæmpe efter cykler, efter at de havde fået deres stjålet, samlede Campbell sig og sprintede til sejr efter at have tilbragt eftermiddagen i en 12-rytter udbryder.

”Jeg var virkelig glad. Jeg mener, det var virkelig uheldigt, hvad der skete med udstyret. Men for stadig at kunne fortsætte turen fortsat betød det virkelig noget for os som et team, ”sagde hun til CyclingTips. ”Vi skal takke personalet, vi skal også takke andre teams for at hjælpe og være støttende. Sejren var også sådan en kæmpe holdindsats, og det gjorde den mere speciel. Det var også en måde at give tilbage til personalet og sige, tak fordi du holdt op så sent om aftenen for at få alt klargjort og klar til den følgende dag til løb. Så det var en virkelig speciel sejr for mig og for holdet. ”

Det tager en atlet med hovedet at se sådan et tilbageslag i øjnene og komme tilbage på startlinjen den næste dag i den rigtige sindstilstand. At være rolig nok til at komme ind i et udbrud og derefter vinde er endnu mere imponerende, men Campbell siger, at der aldrig var stress fra hendes side. “Vi var virkelig afslappede,” sagde hun. ”Vi var stadig ret sikre. Personalet, gjorde hvad de skulle gøre vi gjorde hvad vi skulle gøre og miljøet var stadig godt. Så ingen lod det komme til dem mentalt. Og vi forblev bare fokuseret på vores opgave og alt, hvad vi satte os for at gøre, uanset hvilke forhindringer der var i vejen. Så jeg tror, ​​ja, derfor vendte vi alt om. Og bare blive ved med at trykke på. ”

Efter Ardeche havde Campbell et opkald i sidste øjeblik til VM for Trinidad & Tobago assisteret af UCI World Cycling Center-hvor hun tilbragte to år af sin karriere.

“Verden var temmelig skuffende for mig,” sagde hun. “Jeg var stadig ret glad for den støtte, jeg fik fra World Cycling Center, til dem, altid med ryggen, selvom jeg forlod der for to år siden. At vide, at jeg altid har støtte fra dem, det er sådan en fænomenal følelse. ”

Hun sagde, at på dagen dog “min krop var der bare ikke. Jeg havde virkelig ikke benene, og jeg følte mig temmelig tom. Det var bare en helt fri dag på cyklen. ”

En uge senere gør Campbell klar til en ny form for udfordring. Den indledende Paris-Roubaix Femmes truer.

“Jeg er bare spændt,” sagde hun om løbet. ”Jeg mener, det bliver vådt, det bliver koldt, det bliver et kaotisk løb. Jeg ved, at det også bliver en fænomenal atmosfære. Så det trives du bare med.

”Den store forskel mellem verdener og nu er, at jeg ikke havde et hold omkring mig, så det gør også en kæmpe forskel. Og ja, jeg tror jeg skal klare mig. Jeg glæder mig til løbet. ”

At gå ind i et løb som Roubaix med for meget af en plan kan være en forgæves øvelse, og derfor er Campbells simpelthen at overleve begyndelsen af ​​løbet, hvor de værste brostensbelagte sektorer kommer.

“Jeg tror, ​​at alle får deres mulighed,” sagde hun. ”Det handler bare om at overleve den første aftale, fordi hele pelotonen får den præcise aftale. Så vi ved alle at forvente, at det bare bliver kaos, og der kan ske meget der, og måske kan løbet også laves der. ”

For nu opsuger hun atmosfæren ved at være en del af dette øjeblik i historien.

“Det er en surrealistisk følelse for at være ærlig,” sagde hun. “Det er den første af mange, og selv at være her er ret speciel. Jeg ved, at det bare bliver en livlig dag på lørdag, og det bliver episk. Jeg mener sandsynligvis, at vores hænder ikke ville være for glade, men jeg tror, ​​vi bare vil sutte det [up] alt og absorber alt og bare give det vores alt og mere. ”

Der er ingen hvile for Campbell efter Roubaix. Hun fortsætter med at køre til Drenthe i slutningen af ​​denne måned efter en lang sæson, der startede i februar med Omloop Het Neiuwsblad og har inkluderet de olympiske lege.

“Det er faktisk min første fulde europæiske sæson,” sagde hun. ”Så ja, det er så meget. Men ja, jeg lærte også meget og lavede mine noter og absorberede også min erfaring. Jeg vil tage alt ind i næste år og måske også foretage nogle ændringer. Jeg tror, ​​at næste år vil være endnu et skridt op for mig og også forvente større ting for mig selv. Det bliver endnu mere spændende næste år, tror jeg. ”

Den 24-årige vil fortsætte med at køre til BikeExchange i 2022 og har blikket rettet mod nogle store løb: ”Absolut stadig klassikerne. Jeg kan virkelig godt lide dem, jeg ved, at det er mere egnet til mine egenskaber, ”sagde hun,” så helt sikkert vil klassikerne være et kæmpe mål igen, og det er alt, hvad jeg har for nu. Det er det eneste, jeg tænker på lige nu. Indtil nu.”

Hvis hun bliver ved med at komme videre på samme vej, er der ingen tvivl om, at et resultat i et Classics -løb er inden for rækkevidde.Source link